Címkék

2012. július 17., kedd

Mese

Volt egyszer egy király, s annak 3 fia. A 3 királyfi egymás mellett kapott földet. Mikor a legidősebb királyfi megismerte leendő feleségét a király épített nekik egy pici kis házat, hogy legyen hol álomra hajtaniuk a fejüket. Időközben meg is volt a nagy lakodalom, s a gyermekáldás sem váratott sokat magára. Kislányuk született. Boldogságuk azonban nem tartott sokáig, a gyermek első születésnapján már külön is váltak útjaik, s a kis ház is hanyatlani kezdett, sőt nagyra törő álmaik, egy palota építése is szertefoszlott.

A már sokat emlegetett hétvégi házról van szó, melyhez épp ezért erősen kötődöm. Most megadta a Sors a lehetőséget, hogy felvirágoztassam, sőt...észrevétlenül irányította, alakította úgy a körülményeket, hogy ez legyen "a megoldás". Most teljes erőbedobással azon vagyunk, hogy lakhatóvá varázsoljuk, és terveink szerint októberben költözünk. 
Kis ház, kevés pénz, semmi hitel. Lassan, kis lépésekben haladva érjük el a célul tűzött változtatásokat. Az átalakulás elsődlegesen a belső tereket érinti, azon belül is a fürdőszobát. Teljes rombolás majd újraépítés. Egy kis fészek építése. Az idő nekünk dolgozik. Gyűjtögetünk. Pénzt és ötleteket. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése