Címkék

2013. május 20., hétfő

Napkollektor és miegymás

Felkerült a napkollektor, bekötötték, működik. Még borúsabb időben is ad egy kis langyos vizet. Közvetlen a bojlerre van kötve, így ha szükséges még rá tud melegíteni, de akkor sem a hideg vizet kell, kevesebb áram fogy. Ha a bojleren beállított hőfoknál melegebb víz kerül bele, akkor természetesen egyáltalán nem kapcsol be. Szóval elégedettek vagyunk.
A kerti csap is megvan, locsolunk is szinte minden nap. Már az első termésünknek is örvendeztünk.
Az ablakokra redőny került, rolós szúnyoghálóval, kell is. A tetőablakra is készül a redőny. Azon keresztül melegszik leginkább a ház, úgyhogy mindenképp muszáj.
A terasz is alakulgat, színesedik. Pár szék és asztalka mellett egyelőre a kanapé is itt várja, hogy kész legyen a helye, a pasibirodalom. Néhány SOLVINDEN napelemes világítás teszi színesebbé, este hangulatossá.
A polikarbonát tető, fa gerendák alá DYNING napvitorlát feszítettünk ki árnyékolónak. Ősszel könnyen le tudjuk majd venni. A mérete épp akkora, mint a terasz, világosítja a teret és az ára is nagyon olcsó. Szeretjük.
A karácsonyi kis fenyő is megtalálta helyét, szép új puha hajtásokkal köszönte meg az át-teleltetést. A talált ládikába salátát ültettünk, majd pedig virágok kerülnek bele. A balkonládákban kék lobélia bontja apró virágait. A veteményesben minden kikelt, a fáskamra elkészült, a pasibirodalom eztán készülget. Sok apró változás mely szebbé, szerethetőbbé teszi környezetünket. 





  







"Happy Home" cím alatt találsz minden otthonunkkal kapcsolatos bejegyzést, térj be hozzánk máskor is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése